lillnettan

Alla inlägg under november 2009

Av Nettan - 25 november 2009 04:41

Nu har jag antligen gjort det... sagt upp mig alltsa, kanns jatte skont. Det var sa jobbigt nar ingen visste och man var tvungen o sma-ljuga hela tiden.

Min chef tog det jatte bra och va jatte snall, vilket var en lattnad. Nu har jag ringt runt till nastan alla mina managers och berattat, har ett par kvar som var upptagna nar jag ringde.


Ar hemma en runda nu, ska till doktorn om en timme och kolla sa jag kan dyka rent fysiskt men det ska nog inte vara nagra problem jag har juh inte astma eller natt sant.


Sen efter det ska jag tillbaka till jobbet, inom affaren och hamta ost, salami, dipp och kex brickor som jag har bestallt till motet som jag ska ha med all personal ikvall, igar var motet med alla managers och idag med resten av personalen, det ska nog ga bra, bara massa jul-info och insperation =)

Av Nettan - 23 november 2009 22:16

... gud va nervos jag blev nu nar jag borjade tanka pa det!!

Tror jag maste gora det idag, det ar juh inte manga veckor tills vi ska pa semester, narmare bestamt 4.5 vecka!! Men jag far se forst pa vilket humor min chef ar pa, ar han sur vantar jag tills nasta vecka hahaha


Vet ej om han later mig komma tillbaka efter 5v ledighet for att sedan jobba i 4v och sen aka for gott, annars kan jag garna tanka mig att frilansa under dom 4 veckorna, det hade verkligen varit interesant men det ger juh saklart ingen inkomst trygghet... vi far se vad han sager han kanske sparkar ut mig redan idag hehehe...eeee... hoppas inte det....


Stornettan- det ar nasta vecka avslutningen ar, kankse kanelbullar?

Av Nettan - 23 november 2009 09:08

guuuuuud va matt jag e!! Har precis atit middag, "english chicken pie", super gott! Det e inte samma som svensk paj, pie har ar typ som en gryta, idag tex gjorde jag en med kyckling, buljong, gradde, potatis, morotter, purjolok och vitlok (och MASSA smor, men det behover man juh inte tanka pa) detta lagar man tillsammans och haller sen i portions skalar eller individuella paj formar om man har det, och sa tacker man med filodeg och sen bakar man alltihop i ugnen, mums mums mums, rena hjartattacken hahaha.


Nu har vi lamnat tillbax alla fiskar, slangt ut akvariumet och tagit kort pa alla pumpar, filter och grejer som vi ska forsoka salja pa gumtree (typ blocket). Lite sorligt, jag saknar mina sma fisk-kompisar =( det ar helt tomt dar akvariumet var oxa sa jag tror vi maste flytta soffan sa det ser battre ut.


Nu ska vi snart till Gareth's svenska lektion, han har precis last fardigt hemlaxan - en bok som hette "Ludde ar kar" haha gulligt =)


Imorgon och pa onsdag har jag julmoten med alla mina anstallda, kanns inte direkt som jul nar det e sa varmt, langtar till svensk jul men inget slar nyar i sydney hamn sa det far man juh tankta pa nar man far hemlangtan.


Hej hopp.. 

Av Nettan - 22 november 2009 22:30

Ett snabbt medelande, sitter pa jobbet, har varit pa blomstermarknaden idag, borjade 5 AM!!!! Nu e klockan 8.31 och jag har precis kommit till mitt kontor, ska aka igen om en halvtimme, maste hem och hjalpa Gareth eftersom vi hade en katastrof hemma i morse.


Det var juh somsagt super varmt igar, nar vi gick o la oss vid 23 tiden sa var det ff 33 grader!! Sa vi hade saklart flakten pa fullt os. Jag vaknade vid 4 tiden precis innan mitt alarm skulle borja tjuta, det var jatte varmt i sovrummet och flakten var av, skumt tankte jag men viskade till gareth att jag skulle ga upp, han fragde varfor jag stangde av flakten och jag sa att jag inte hade gjord det... iaf elektriker som han ar, luskade han ut att strommen maste ha gatt. Medan jag tog en dusch kollade han proppskapet. Nar jag kom ut stod han och grejjade med vart akvarium (som e ganska stort typ 1.5m med massa dyra fiskar i). Akvariumet hade gatt sonder och lackte vatten pa hela golvet i vara sladdar som sen hade kortslutits. *SUCK* det var sonder i botten dessutom sa han fick tomma hela akvariumet pa vatten (det som var kvar) och fiska upp fiskarna och alla koraller och grejer och nu maste jag hem och hamta honom och alla fiskarna sa vi kan ge tillbax dom till affaren, vi kan juh inte kopa ett nytt akvarium nu nar vi ska flytta. Tvartom hade vi tankt att vi skulle salja allt i ett paket for typ 3000-4000kr, sa dar forlorade vi endel $$$ i morse =( och aven vara alskade fiskar =(

Hoppas dom far ett bra hem....

Av Nettan - 22 november 2009 08:12

Idag har det varit SUPER varmt, 41 grader!!! Svettigt varre, klockan ar 18.15 nu och det ar 39.6 grader ute. OMG kan man verkligen saga!


Sa vi passade saklart pa att aka till stranden for att snorkla, bada och framfor allt svalka oss lite. Vi akte till Clovaley, dar ar det bast o snorkla haromkring. Jatte harligt!! Jag va aven en duktig kicka och pluggade infor mitt dykprov. Nu har jag bara 2 kapitel kvar sa jag borde egentligen gora dom nu sa man far det overstokat.

Ikvall ar det Australian Idol final och den sands fran utanfor opera huset (gud va varmt for dom att upptrada utomhus) sa vi ska aka till en utsiktsplats mittemot sa vi kan se alla fyrverkerier, I LOVE fire works =)

Imorgon ska vi pa svenska kurs igen for Gareths larare har bytt dag denna veckan och imorgon borjar jag jobbet kl 5!!! OMG, sa tidigt men jag slutar iaf tidigt oxa, forhoppningsvis kan jag bestalla tid for en manikyr, ar i STORT behov av en, mina hander ser fruktansvarda ut!!


Har ar lite bilder fran var dag


  Har ar vi i botten pa bilden nar vi snorklar runt och letar efter fiskar =)


mr and mrs Snorkel.. haha


Vi hors imorgon om jag inte har svettats bort tills dess...


Av Nettan - 22 november 2009 00:05

nu e det sondag vilket betyder imorgon mandag =( buu for att ga till jobbet.


Igar akte vi till stranden igen, det var super varmt, typ 39 grader tror jag, idag ska det bli 41!! men jag klagar inte I LOVE HEAT!! Maste njuta nu innan man flyttar tillbaka till isbjornslandet.

Efter stranden akte vi hem sa jag kunde plugga till mit dykcert. Det gick bra men maste gora lite mer idag sa jag e redo for mitt test pa torsdag. Pa kvallen skulle vi ut o ata middag, vi akte till balmain och hade thai, min mat var tyvarr ingen hojdare men efterat akte vi lite oplanerat in till Sydney city till en nattklubb, cargo bar =) vi hade lite tur och kom in pa vip avdelningen och skakade vara lurviga i nagra timmar, det var super kul!!


Naha nu ska jag fixa frukost

Av Nettan - 20 november 2009 08:54

Antligen ar jobb veckan over!! Gud va skont, hade en valdigt hektisk dag idag men nu kommer snart Ads och Kat hit och vi ska grilla och kolla pa film, jag har varldens minsta shorts pa mig for det e 33 grader och klockan e anda 19.00, det har varit varmt idag kan man saga!

Nu langtar jag mest till efterratten som jag ska baka, hallontarta med vanlijsas, mums, och sa klart ett stort glas av kallt vitt vin


ha en bra helg (det ska jag)

=)

Av Nettan - 19 november 2009 11:53

Idag har det varit en hektisk dag som blomsterflicka. Dagen borjade bra, gick over till valdigt bra men slutade daligt =/ Jag tar det fran borjan.... 


Hade juh somsagt sovmorgon och akte in till stan vid 10 for att borja jobba. Akte forst till en av mina favorit butiker och gjorde blomsterarrangemang till en restaurang for typ 1500kr som dom bestaller varje vecka, vi maste ha olika design hela tiden sa det e kul och utmanande. Sa har sag dom ut....

        



Restaurangen ligger hogst upp i denna skyskrapan och alla borden ar utmed fonsterna och golvet roterar runt lixom sa man satter sig ner och sa snurrar det runt sakta,  sakta sa man har olika utsikt genom fonstrerna under hela maltiden, lite svart o forklara men det e haftigt iaf. =)


  


Sen gick jag over till en av mina andra butiker i Queen Victoria Building och jobbade 12-18 det va kul, vi hade mycket och gora och jag tranade personalen samtidigt. Efter det gick jag over till den tredje butiken som vi har mitt i centrum, dar skulle jag ha en blomster demonstration for 20-30 pers, vi hade jul tema och jag gjorde 7 olika arr. som jag tyvarr glomde och ta kort pa, kanske aker inom den butiken imorgon och gor de. Alla som satt och lyssnade fick fylla i en utvardering och jag fick jatte bra komentarer *stolt*, det e alltid roligt o hora att man gor ett bra jobb, min chef e juh inte sa snabb och beromma sa det e kul o hora det nan gang.

    


Efter demon sa gick jag over till den andra butiken i QVB igen for att visa en ny tjej hur man stanger, det gick INTE sarskillt bra, om man sager sa. Forst kunde vi inte stanga dorrarna, sa vi fick fraga killarna i cafe't brevid om dom kunde hjalpa oss, sen fick jag inte plats med vagnarna som skulle in sa nar jag kampade med dom stotte jag till en orcidee som gjorde en stortdykning och gick i 1000 bitar,nar jag tillslut hade fatt in allt sa kom jag pa att jag hade glomt min vaska langst in sa jag fick klattra over alla blommor och kassadisken for att komma at den. Till detta ska tilllaggas att jag hade ett glas champagne efter demon, sa jag va jatte kissig, det e typ 35 grader har just nu, sa jag holl pa att svettas ihjal, jag hade jobbat i 11 timmar och jag hade bara 10min fran att butiken stangde till min buss gick. Lite panikartat, men jag han med bussen och fick sitta och haa mig till jag kunde rusa in pa toa hemma =)

  


Presentation

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<<
November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards