lillnettan

Alla inlägg under december 2009

Av Nettan - 10 december 2009 11:45

foresten glomde jag o saga att jag hade 4 tjejer har pa middag igar o jag lagade chilli con carne med VAFFLOR till efterratt, ANTLIGEN, det var underbart gott, jag gjorde nagra extra sa det blir vafflor me gradde o sylt till frukost imorgon - harligt me nyttig frukost =)

Av Nettan - 10 december 2009 11:17

....jag blev helt knackt idag nar jag tappade kastrullen med knack-smeten pa golvet!!!  Det var inte sa roligt o stada upp, fast jag maste saga att det gick battre an vad jag trodde. Nu ar det inte klistrigt pa golvet langre iaf =) Jag har lagat knack och pepparkaks muffins, de sista muffinsarna ar i ugnen nu sa jag maste springa fran soffan till koket o kolla hela tiden. Anledningen till denna husmors sysselsattningen ar att 10 av mina tjejkompisar ska komma hit imorgon for julfest =) alla ska ha me sig "mat" fran sitt hemland, jag ska juh bjuda pa mina bakverk och aven glogg, mums!


Gareth lagade varldens godaste chilli- chicken me cashewnuts till middag, det var super gott, jag har tur som har en san bra pojkvan =) LOVE   


Sa imorgon nar jag kommer hem fran jobbet maste jag,

plocka undan all tvatt som jag precis tvattat

plocka undan all diskad disk

stada lite i koket och badrummet

tvinga gareth att damsuga och hjalpa till i allmanhet =)

jag maste aven satta mej ner o dricka ett glas vin efter denna handelserika vecka


... sa nu ar sista platen ute, alltsa jag maste faktiskt saga att dessa muffinsar ar verkligen dom finaste jag nagonsin sett =) helt toppiga och perfekta i fargen, hoppas dom smakar bra oxa. Jag dubblade alla kryddorna denna gangen eftersom att vi tyckte dom var lite "svaga" i smaken forra gangen. Ska inte prova nan forens imorgon men jag hade naturligtvis ett smakprov av smeten och den smakade bra sa da blir vall muffinsen goda oxa, eller?! Foton kommer imorgon, jag pallar verkligen inte ikvall.


Imorgon har stackars Gareth och Darren blivit utsparkade hemmifran, dom ska ut o svira i stan, jag e faktiskt lite avundsjuk eftersom vi inte festar i city sa ofta men jag planerar att bli lite pa lyset har hemma me tjejerna och det e sa himla skont att man slipper aka hem nar festen e slut jag kan bara ramla i sang.


Sist men inte minst; pa lordag blir det firma fest me gareths jobb - det ska verkligen bli kul! Och jag har fatt napp med frilansandet o redan fatt ett par erbjudande, SKONT!!!


Nu hoppas jag pa att min alskade lilla basta van har uppdaterat sin blogg eftersom hon har varit i Kina (halvvags hit) och jag har saknat hennes inlagg sa!


kram o gonatt (kl e snart 22 har)





Av Nettan - 9 december 2009 05:36

igar hade vi julfest pa jobbet, himla roligt faktiskt. Trodde jag bara skulle dit ett par timmar och sen aka hem, men jag var kvar till 23 =) da var det bara 4 pers kvar =) vi hade massa gott o dricka, goda tilltug och trevligt sallskap. Vissa personer blev lite berusade (inte jag ;) ) och en av killarna pa jobbet (som ar gift) forklade sin karlek till en tjej (som har pojkvan) ojojoj... intriger intriger... =) men men kul var det iaf.


idag har jag haft en jatte bra dag pa jobbet, inga personer sjuka och ingen som ringde o klagade pa nagonting =)


det hande lite saker igar pa jobbet... nar jag kom in till kontoret pratade jag med loneavdelningen som forklarade att det skulle vara lattare for dom om jag slutade vid jul istallet for att ha semester och sen komma tillbaka i nagra veckor. Forst blev jag lite irreterad eftersom att vi hade planerat allt sa att det skulle passa me jobbet att jag kom tillbaka till alla hjartans dag och jobbade. Men efter att jag hade funderat pa det ett tag och tagit kontakt med nagra andra florister kom jag pa att det faktisk e ganska bra for mej. Jag jobbar fram till jul, har ledigt och sen i feb kommer jag att frilansa med event foretag =) tror det kommer att ge mej massa nya erfarenheter och kunskap sa jag ser fram emot det nu. Jag har redan varit i kontakt med ett foretag som verkar intereserad att anlita mina tjanster sa vi far se hur det gar.


Detta innebar juh forstas oxa att jag bara 2 vekor kvar o jobba...  11 DAGAR KVAR!!! woohooo =) ska ha avskedsfest for jobbet forsta veckan i Jan


Idag hittade jag dom sista julklapparna som jag ska skicka hem till sverige, dom kommer ALDRIG att hinna fram i tid men den som vantar pa natt gott.... nu ska jag iaf anvanda min kreativa sida och sla in allihop. Jag alskar att sla in presenter o julklappar, iaf om man inte har foooor manga. Forra aret nar vi var hemma i Sverige fick jag o madde hjalpa mamma o sla in alla julklappar efter typ 2 timmar var det inte lika kul langre.



Av Nettan - 7 december 2009 21:55

Idag fyller min lilla pappa ar!! Alltsa idag i Aus, 8 dac, det ar juh fortfarande 7 dec i Sverige, men efter jag har slutat jobbet ska jag sla en signal hem for att gratulera honom, ska forsoka hinna me o ringa innan han gar till jobbet, alltsa 6.00 dar och 16.00 var tid. Har ordnat en liten present till honom som han forhoppningsvis uppskattar, vi far se. =)


Igar kvall skulle jag kolla pa avsnitt 7 i sasong 6 av DH pa datorn, men efter halva avsnittet slutade cd-skivan o fungera =/ tror den hade nan repa eller natt, himla irreterande!


aven om det ar himla ointeresant for er maste jag anda saga att mosad banan pa macka ar jatte gott, det hade jag till frukost idag. Jag var sa duktig o packade min lunch o allt i gar kvall och idag nar jag kom till jobbet kom jag pa att jag hade bestamt med en jobbar-kompis att vi skulle ga ut o ata lunch... ooops..


Naha nu ska jag jobba...


Sovgott for er som har en hel natt framfor er...

Av Nettan - 7 december 2009 08:30

Inget sarskillt interesant o beratta idag, killarna sitter o kollar pa Kung Fu Panda. Jag slappar i soffan, e dooo trott, har varit en lang dag pa jobbet men hade mkt o gora sa tiden gick fort iaf. Imorgon ska vi ha "julfest" pa jobbet, inte sa spannande som det later, vi ska bara traffas kanske halften av personalen (alla som kunde) och dricka nagra drinkar pa Establishment bar i stan, blir nog roligt iaf. =)


Jag ar sa himla sugen pa vafflor undrar om man kan overtala Gareth o ha det till middag ikvall, troligtvis inte, han alskar inte vafflor lika mycket som jag gor. 


Svenska kursen har juh slutat nu men vi ska forsoka vara duktiga o plugga nan gang i veckan anda, ska ga igenom cd-skivorna som gareth fick av mamma o pappa, han tyckte dom var svara innan, ska bli roligt o se hur mkt han kan nu. Jag tror han kommer kunna de forsta 10 kapitlerna utan nagra problem, men vi far se.  


naha nu e filmen slut o vi ska till affaren o handla mat


hejhej

Av Nettan - 6 december 2009 09:32

Nu har vi antligen jul-stadat vart hus, det tog ett par timmar men nu ar det gjort. Det var lite jobbigt att behova forklara for Gareth's bror var han behovde stada, jag fattar inte att killar inte ser sant, damm och smuts ar lixom osynligt for dom. Jag erkanner att jag var lite irreterad ett tag men nu ar dom o handlar och jag slappar i soffan sa det ar vall jamt kan man saga.


Vart julpynt ar super fult!!! Vi har en lite plast gran, en tomte o lite glitter. Det kanns som jag har tappat bort lite saker men jag vet inte. Var pa IKEA haromdagen och blev sa sugen pa o kopa nya grejer men det kanns juh lite onodigt nar vi ska slanga ut allt nar vi flyttar anda. Dessutom kanns det aldrig som jul har nar det ar typ 35 grader, tomtar och sno o grejjer passar inte riktigt in.


Naha nu kom gareth o darren precis hem me Indisk take-away sa nu far man vall ata, jag ska ha butter chicken yummy

Av Nettan - 6 december 2009 03:30

Har kommer bilder fran igar nar vi var pa Homebake. Vi sag massa bra band, Eskimo Joe, JET, Powder Finger och saklart mina favoriter Hill Top Hoods.


                             

                                     


  


En helt underbar dag/natt. Massa dricka innan vi kom in men inne pa omradet var det de langaste koerna jag nagonsin sett, 45 min till baren och man fick max kopa 3 drycker pa samma gang, jag drack Smirnoff Black, yuk!! Sa efter en runda av dom, pallade jag inte koa igen sa det fick bli en nykter kvall, men det var lika kul for det. Nan som inte va lika nykter vag Gareth =) han va sa rolig... efter fesivalen gick vi till PJ's, var lokala pub, for Gareth's rugbyteam hade julfest dar, sa vi var dar till 1.30 sen kunde vi antligen ga hem, mina fotter var SAAAAA trotta.


Nu ska vi slappa lite sen kanske vi ska aka till BirkenHead for att kopa lite klader till var semester, kan inte kopa sa mycket eftersom att vi maste slanga ut massa nar vi flyttar hem men jag behover lite nya sommar klader for semestern i Aus och Asien =)  


Nu vill nog stackars bakfulla Gareth kolla sina mejl


hopppas ni har en bra helg =)

Av Nettan - 5 december 2009 03:00

Detta hittade jag precis online... fick mej ett gott skratt

 

Barnen i en lågstadieklass fick i uppgift att rita en teckning med någon
av sina föräldrar på jobbet. En flicka bidrog med följande alster:

  

Efter att den lilla flickan tagit med och visat teckningen hemma, återvände hon till skolan nästa dag med en lapp till klassläraren från mamman som löd:  Jag vill gärna klargöra ett par saker angående min dotters konstverk. Detta är INTE en teckning av mig när jag utför någon slags stångdans på en strippklubb. Jag arbetar i en järnaffär och jag hade berättat för min dotter om hur mycket pengar vi hade tjänat efter det senaste snöovädret. Bilden föreställer mig när jag säljer en snöskyffel!”.

 

 

 

Love it =)  

Ovido - Quiz & Flashcards